Jag fick hjälp utav en elektriker i Kungälv

Hallå, hallå, hallå! Vad kul att ni är här nu igen för ett nytt inlägg som jag nog tror att ni är intresserade av. Jag hoppas att dagen varit bra och att ni hunnit slappna av en stund såhär efter jobbet. Dagens inlägg ska handla om att jag vänt mig till en elektriker i Kungälv när jag behövde bättre belysning utomhus och även ett inbrottslarm. Jag bor ute i skogen, här är det mörkt den här årstiden och om någon bestämmer sig för att bryta sig in när jag inte är hemma finns det inga grannar som upptäcker det, för närmaste granne bor en kilometer bort. 

Det var nämligen så här att det rört sig mysko personer i området i en utlandsregistrerad bil, och magkänslan var inte bra. Jag ringde då det där telefonsamtalet som jag tänkt i flera månader att jag borde ringt, samtalet till Borgvalls Elmontage, och redan dagen efter kom de hit och gav mig en utomhusbelysning med rörelsedetektor, och ett inbrottslarm. Jag känner mig mycket mer trygg nu mot innan, och det har under den senaste tiden härjat en inbrottsliga, men jag har klarat mig vilket jag såklart tror kan ha att göra med den förstärkta säkerheten hemma hos mig. Borgvalls Elmontage är ett företag för alla som behöver en elektriker i Kungälv, och det går att få hjälp med det allra mesta inom el. Dessutom är det så bra att dessa elektriker i Kungälv utöver att de erbjuder installationer inom el, även erbjuder installationer inom data, larm, övervakning och tele. Jag är supernöjd med det här företaget och det tror jag inget annat utan att ni blir också.