Det rök in när jag eldade i öppna spisen

God middag, god middag och välkommen in till bloggen. Mitt hus som jag köpte och flyttade in i för tre veckor sedan är gammalt, och jag märkte när jag eldade i öppna spisen att det liksom rök in. Enligt tidigare ägare var det aldrig gjort någon ventilationsrensning för de sa att det inte behövdes. Det förstod jag ju efter att ha eldat ved som var torr och fin, att det inte stämde, så jag vände mig till ett företag som utför ventilationsrensning i Göteborg.         

Jag fick rådet av en granne att vända mig till ett företag som heter Göteborgs Sotningsdistrikt AB, för enligt min granne skulle det vara ett väldigt bra företag som visst alla grannar här på gatan vänder sig till när det är dags för den obligatoriska sotningen. Jag är helt novis inom det här eftersom jag aldrig tidigare ägt ett hus för jag har bott i lägenhet i hela mitt liv fram tills för tre veckor sedan. Det var bra att jag anlitade en sotare som utförde ventilationsrensningen, för det behövdes en rejäl rensning i ventilationskanalen. Efter att jag fått hjälp kan jag nu elda problemfritt utan att det ryker in, och jag vill med det här lilla inlägget berätta för er hur viktigt det är att inte glömma av att anlita en sotare om man bor i Göteborg och behöver hjälp inom ventilationsrensning. Göteborgs Sotningsdistrikt AB har jag förstått är ett mycket bra företag för alla som behöver hjälp inom ventilationsrensning i Göteborg eftersom det här företaget också samarbetar med Räddningstjänsten i Storgöteborg, samt att de utför ett stort antal inspektioner och ventilationsrensningar årligen.